Monday, June 14, 2010

FIFA World Cup 2010

salam.takde idea nak buat post ape, bola pon ok la.walaupun terlambat seminggu baru nak update pasal b0la. huhu. demam bola semakin bahang. untung da bis matrik. bahagie bet0l aku bukan batch matrik tahun ni.hehe. bleyla mengikuti perkembangan fifa. aku cubelah menghayati spirit mereka2 yg gila bola terutama kaum2 adam. mmg mengasyikkan terutame bile dpt GOL!!!.wahh mcm kte yg jadi pemainnye. piala dunia 2006 dulu tk ade hati tgk b0la. camp02 tgh nak pmr.dmm pmr tyme tu.. FIFA WORLD CUP start dari 11jun sampai 11 julai.

nak s0k0ng team mane yer? nak s0k0ng yg menang je. kerana itu bererti mereka hebat. (thumbs up)
;)
 sm0ge kita dijauhi perkara2 maksiat dan tdk lalai dlm keasyikan piala dunia. aminn..
peace!

B0LA.B0LA.B0LA

4 comments:

Nadia Aris said...

judi bola batal la. ape daa

nor amira said...

ble pulak batal, da bg pon pulak

Nadia Aris said...

bru je batal. tk bace berita kerr,, adoyaii

nor amira said...

da delete maaa!!!

Lain-lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...