Friday, May 7, 2010

Golongan yg beri syafaat di akhirat kelak

tadi semase ceramah d masjid, ustaz penceramah tu kate, g0l0ngan yg akn memberi syafaat kpd kte mse akhirat kelak selepas Nabi Muhammad SAW, adalah golongan para ulama' dan diikuti dgn g0l0ngan para pejuang yg mati syahid di jalan Allah. s0, kesimpulannye d cni, bsesuaian dgn isu semasa, individu yg terlibat dlm mengugut nak bunuh MB Kelantan Dato' Nik Aziz, beringat-ingtlah sndri yer..umat Islam akan menentangmu (yg buat prangai tak sn0n0h ni nape la??)
kan bes kalau Malaysia di bawah kepimpinan beliau.mknyer jadi Perdana Menteri. insyaAllah aman Malaysia!! Sem0ge beliau sentiasa dilindungi dari perbuatan jahat manusia.

6 comments:

Muhasabah Diri, Hiasi Peribadi said...

yup2~
smpaikan ada wakil rakyat sendiri yg gelarkan Tok Guru dgan gelaran yg x senonoh~

*btw,sedia maklum an,kegemilangan sesebuah umat tu dtg, apabila solat jemaah subuhnye seperti solat jumaat an?~well,masjid di rumah tok guru~ subuhnya penuh mcm tuh~Alhamdulillah~

nor amira said...

oh. iyeke. isk2. pe la depa ni.
stuju yg bwh tu!

Muhasabah Diri, Hiasi Peribadi said...

yup2~zaki tgk sndiri video *insan tu kate mcm tu di khalayak ramai mase die tgh bagi talk..AllahuAkbar~
*perasan tande2 kiamat? fitnah tu terkena pd ulama' sndiri~~~~~~
=[

*insyaAllah balik malaysia ni nak jumpe beliau.

nor amira said...

yeker? siyes?? nak ik0t! =p

Muhasabah Diri, Hiasi Peribadi said...

yup~insyaAllah~
senior smart circle group zaki kenal dia~siap jemput dia mse knduri doa slamat~n tok guru duk bwh bersila jer~
rumah dia pon x gah mana mcm yg lain~
org yg sederhana2 je die~~~

nor amira said...

s0n0knyer. tu la cth sbg ulama'. (gemarkan dunia akn meletihkan penggemarnya, zuhudkan dunia akan merehatkn tuannye, dunia dan akhirat)

Lain-lain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...